Βιωματικό Σεμινάριο για τη Συναισθηματική Υπερφαγία

Η διατροφή και η ψυχολογία μας συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους. Τα συναισθήματα μας μπορούν να επηρεάσουν τις διατροφικές επιλογές μας και το φαγητό να λειτουργήσει σαν πηγή εκτόνωσης τους.
 
 Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουμε τις αιτίες της συναισθηματικής υπερφαγίας και να μάθουμε νέες τεχνικές για την αντιμερώπιση της.
 
Οι ενότητες που περιλαμβάνονται:
 
•       Τι είναι η συναισθηματική υπερφαγία, διαγνωστικά κριτήρια και κύριες θεραπευτικές προσεγγίσεις
•       Τι είναι το υπερφαγικό επεισόδιο
•       Διαχωρισμός συναισθηματικής και βιολογικής πείνας
•       Διατροφικές παρεμβάσεις
•       Το στίγμα γύρω από το βάρος και τη διατροφή και η επίδραση του στην ψυχολογία μας
•       Εργαλεία καταγραφής και σύνδεσης του φαγητού με τα συναισθήματα μας
 
Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Τρόπος διεξαγωγής : Online Ημερομηνία: Σάββατο 11.05 στις 10.30
Κόστος: 35 ευρώ και 25 ευρώ για διαιτώμενους ή θεραπευόμενους

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί το υλικό του σεμιναρίου (παρουσιάσεις, ημερολόγιο καταγραφής κτλ). Το υλικό θα σταλεί με email με την ολοκλήρωσή του.

Ακύρωση της συμμετοχής μέχρι και 48h πριν από την έναρξη. Σε αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή δεν επιστρέφεται. Αποστέλλεται όμως όλο το υλικό του σεμιναρίου.
 
Εγγραφή στο σεμινάριο: Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με email στο christie@christiemiliordou.com ή n.papaspyrou.diet@gmail.com με το ονοματεπώνυμό, τηλέφωνο επικοινωνίας και το email σας.  Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω payment link της Viva ή τραπεζικής κατάθεσης.

Link πληρωμής:https://pay.vivawallet.com/chrysi-miliordou


Ο ρόλος της Άσκησης στην Ψυχική Υγεία και οι Στρατηγικές ένταξης της στην καθημερινότηταΑσύγχρονο σεμινάριο που προσφέρεται από την πλατφόρμα Ψυχικής Υγείας Psyversity. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: https://psyversity.psychology.gr/courses/o-rolos-tis-askisis-stin-psychiki-ygeia-kai-oi-stratigikes-entaxis-tis-stin-kathimerinotita/Διαχείριση 'Αγχους & Επαγελματικός Προσανατολισμός σε μαθητές ΛυκείουΤο ΔΩΡΕΑΝ ασύγχρονο σεμινάριο με θέμα Διαχείριση Άγχους & Επαγγελματικός Προσανατολισμός σε μαθητές Λυκείου, με την πολύτιμη συνεργασία και συμβολή του κου Χρήστου Στέφου, Πολιτικού Επιστήμονα και Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού, παρέχεται από την πλατφόρμα Psyversity στο παρακάτω link:
https://psyversity.psychology.gr/courses/diacheirisi-agchoys-kai-epaggelmatikos-prosanatolismos-se-m...